sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Date number one

Matkan alussa sovittiin Aleksin kaa, että molemmat meistä pitää tän kesän aikana toisillemme treffit, joiden sisältöö ei saa paljastaa etukäteen.. Aleksi päätti pitää omansa nyt toissaviikonloppuna ja mä jännitin monta päivää et mihin sitä pääsee (tai joutuu).

Lämpömittari näytti +30 ja alotettiin meidän hellepäivä tekemällä pitsaa.. Se ei sinänsä vielä kuulunu Aleksin treffisuunnitelmiin, mutta oli silti ihan kiva tapa alottaa päivä. Pitsailujen jälkeen Aleksi autoili meidät läheiseen tower parkkiin, jossa on siis vaikka mitä tekemistä, ruokapaikkoja ja kauppoja sun muuta samassa rykelmässä.

Aleksi oli varottanu mua etukäteen sen verran että tiesin ottaa mukaan bikinit ja pyyhkeen ja pian löysinki itteni Splashdownista. Ensi luulin sitä tavalliseks kylpyläks, mut hyvin pian mulle selkis, että se paikka on aiva täynnä vesiliukumäkiä! Tunsin itteni taas 10-vuotiaaks !!



Suomen vesiliukumäet ei oo kyllä mitää näihin verrattuna.. Olin aivan varma että nyt se elämä loppuu, olihan se hirmu hauskaa, mutta samalla niiiiiiiiiiin järkyttävän pelottavaa.. Huomasin siis myös että musta on tullu ehkä aavistuksen vanha..

Välillä liukumäissä ei nähny mitää ja yhtäkkii vaan tuntui siltä, että alkoi tippumaan alaspäin sellasta vauhtia, että mietti että jäikö uikkarit matkan varrelle.. (ei onneks jääny). Yks liukumäki loppui semmoseen isoon pyöreeseen pömpeliin, mihin jäi pyörimään, kunnes sieltä sitte tippui altaaseen.. Ja osaa piti laskee renkailla.. Olin seota!

Muutamaa adrenaliinipurkausta myöhemmin rauhotuttii vähä ja Aleksi vei mut syömään Portugalilaiseen kanaravintolaan. Tilattiin suosittua peri-peri-kanaa ja hiki virtas, suu paloi ja taisin muutaman kyyneleenki tirauttaa.. Mutta oli se tosi hyvää !! :---)

Massut pullollaan lähettiin hakemaan viereisestä ruokakaupasta mun karkkipäivän kunniaks vähä mörssyy ja mentiin semmoseen isoon pelipaikkaan, jossa muun muassa ammuttiin zombeja pyssyllä.. En oo ikinä ennen pelannu tollasta pelii.. paljosta oon jääny paitsi.
Muutaman kolikot ja pelit myöhemmin ilta vaan jatkui jatkumistaan ja Aleksi herrasmiehenä vei mut vielä leffaan kattomaan now you see me -nimistä elokuvaa. Olipas muuten aika hyvä, vaikka vähä kadutti että mentiin paikan päälle nii ajoissa.. Täälä ku mainoksia tulee puol tuntii ennen leffan alkuu..

Päivän jälkeen oli ikionnellinen olo. Väsynyt, mutta onnellinen. Ja vaikka kello oli jo päälle 11, oli vielä tosi lämmin.. Iha ku ulkomailla !

Pienoset suorituspaineet tuli omia treffejä ajatellen... (Ideoita otetaan vastaan...salaa..) :-----------------) iiihhanaa.



Ja arvatkaa mitä muuta????

Mä sain töitä (taas) !! Viikko sitte alotin työt suht pikkuriikkisessä liikkeessä tossa kävelykadulla, joka myy koulupukuja. hih. Ku sain paikan, olin niin ilonen, että kipitin heti Primarkkiin ja ostin norsupaidan, jee !

Pahoittelen kuvien pientä määrää tällä kertaa.. Joskus on vaan niin hurjan ihanaa ku ei tarvi koko ajan räpsiä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti