sunnuntai 18. elokuuta 2013

Viimeisistä viimeisimmät


Elämä täälä alkoi jo vähä muistuttamaan arkea.. mutta ei sit kuitenkaa ihan.. Koko tää kesä on tuntunu yheltä pitkältä lomalta vaikka on ollu töissä ! Kumpa näin vois jatkaa vielä hetken !

Pari viimesintä viikkoo meni ihan hujauksessa ! Meidän treffejen seuraavana päivänä mentiin takas Bournemouthiin varaamaan meille surffikurssia ja saatiinki tunti sovittua viikon päähän ! Tuntui niin huikeeltaaa !

Viime viikolla Aleksin isä tuli käymään täälä ja käytiin yhtenä päivänä töiden jälkeen Christchurchissa tossa lähistöllä.. Ku sitä päivää muistelee niin ekana tulee mieleen hyttyset !!! Ei Englannissa pitäny niitä olla.. sikshän me tänne karattiinki ! Ei niitä ny sielä ollu ehkä ihan samassa mittakaavassa ku Suomessa, mutta silti. :--(

En oo enää aivan varma halunko takas Suomeen..

Christchurchissa käytiin syömässä ja muuten vaa pyörimässä ja lopuks mentiin vähä spontaanissa ja puolivahingossa kuunteleen jonku urkuristin konserttii.. Ei kylläkää kuultu ku muutama teos, mutta ihan taitavalta tyypiltä se vaikutti.. Vaikka emmä ny tiiä onko noi urut kuitenkaa ihan mun juttu..

Viime viikonloppuna lähettiin bussiseikkailulle ! :--) olispa Suomessaki noita kakskerroksisii söpöjä, punasia busseja.. koulumatkat olis paljo jänskempii. Saatiinki oikee aitiopaikat yläkerran etupenkiltä. 


Puolentoista tunnin kruisailujen jälkeen saavuttiinki meidän määränpäähän, Studlandiin, missä oli beer festivalit menossa kolmatta päivää. Mikäs oliskaan parempi paikka olutallergikolle ku festarit 200 oluen kera !

Muutama hiilihapoton, lämmin juoma myöhemmin tuntui et paikka oli jo aika nähty.. Ihmisii oli niin paljo, että yhen juoman jonottamiseen meni yli puol tuntia.. Mistään ei istumapaikkaa.. vaitsi maasta, mutta eipä paljo tilaa sieläkään. Mutta ainaki sielä oli tosi söpö basistimummo !


Yhtä jonottamista tää päivä kyllä oli unohtamatta ruokajonoa ja sadan metrin jonoa bussipysäkille ku päätettiin lähtee takas päin..

Loppujen lopuks bussit oli niin täynnä ettei ne ees pysähtyny meidän pysäkillä, joten päätettiin taas vähä seikkailla ja lähettiin bussilla väärään suuntaan niin että päästiin meidän oman bussin ekalle pysäkille. Toimi. :--) Miljoona bussia myöhemmin oli kiva mennä jo kotiin ja juoda ihan vaan kaakaoo.

Seuraavana päivänä lähettiin heti aamulla (taas kerran) Bournikseen.. tällä kertaa mielessä surffailu ja mä ainaki jännitin niiiiin paljo ja olin niin innoissani etten tienny miten päin olla ! Noh päästiin paikan päälle ja arvatkaa vaan tuuliko.. no eipä tuullu.. ainakaa tarpeeks. Surffiaalloista ei ollu kyllä jälkeekää ja kun oltiin vedetty märkäpuvut päälle, jouduttiin tyytymään suppingiin. Ihan samalla tavalla siihen laudan päälle mentiin ku surffauksessa, mutta lauta oli leveempi ja si ku siinä seisottiin nii melottiin eteenpäin..

Liian helppoa. Aaaaivan liian helppoa, mutta oli se silti aika kivaa ku pääsin suurimmasta pettymyksen tunteesta eroon. Päätettiin, että joku vuos tehdään etelänloma ja mennään iha vaa surffaamaan ! Aattelin ruveta lottoomaan.

Lähtö alkaa pikkuhiljaa häämöttään ja on tää aika kummallista. Käytiin kattomassa meidän viimeset ilotulitukset..


tehtiin myös meidän viimeset ruokaostokset, viimeset avoautoilut, viimeset The Quayn autoillat..


..viimeset kokkailut ja shoppailut.. Eilen kävin myös viimestä kertaa vaahtokylvyssä ! Töissäki jouduin sanomaan viimeset hyvästit.. Oli aika haikeeta ja ne ihanat oli tehy mulle kortin ja ostanu lahjan.. Ikävä tulee, mut onneks on facebook.. Ellen si saa lotossa sitä jättipottii ja lennä takas !!

Tänään, meidän viimesenä päivänä Poolessa, aateltiin vielä vähä tyydyttää meidän surffinälkää ja mietittiin vaihtoehtoja windsurfingin ja kajakkeilun välillä. Ajettiin Studlandiin rannalle ja.... tättäräää vuokrattiin vesipyörä !! Ei se ny ehkä ihan meidän surffauksen himoa tyydyttäny.. Se oli semmonen kahen istuttava muovihökkelö mitä poljettiin eteenpäin. Ihanan lapsellista ja ehkä siinä just viimeset (taas toi pelottava sana) rusketukset sai hankittua. Tai sitte ei.. oon aika valkonen.. Mutta todellaki parempi tapa viettää VIIMESTÄ päivää täälä ku esim. kotona kököttely. 

Kotiin.. ja viimeset pakkailut.. ja viimenen lounas.. ja iltapala.. huomenna vielä alkaa vimppa seikkailu ja sit kotiin.. Ihan oikeeseen kotiin :--

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti