sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Finally here..


Tulihan se perjantai viimeinki ja päästiin jättään lämmin Suomi ja lennettiin Lontooseen.. positiiviseks yllätykseks ei satanu vettä ! Lontoosta lähettiin taksilla Poolee kohti ja automatka kestki vähä odotettua kauemmin.. Perjantai-iltapäivä on kuulemma kamalin päivä matkustaa täälä ja se kyllä näkyi ruuhkista.. Jumituttiin sit ruuhkiin päälle tunniks. Oltiin oltu puol tuntii maassa nii Aleksi saiki jo puhelinsoiton työhaastatteluun paikalliseen ruokakauppaketjuun Tescoon, jee! 

Poolessa meidän kämppä on aivan ihanassa paikassa rannassa, missä kaikki menoki on. Ku päästiin tänne nii tässä edessä oli sopivasti avoautonäyttely. Kämppäki on iha huikee.. nii että enköhän mä täälä yhen kesän viihdy.. Käytiin illalla vielä hakemassa fish and chips -kojusta ruokaa ja istuttiin rannalla syömäs ihanasti rauhassa, kunnes lokit saapui... ne on kyllä oikee riesa, pahempia ku Vaasassa ja hirmu suuria! Ihmissyöjälokkeja varmaan. 

Ensimmäisinä päivinä tutustuttiin kaupunkiin ja käytii tietty katsastaas paikallinen Primark... I'm in heaven! Ostin sukat. Ehkä sit seuraavalla kerralla pystyn parempaan. Toki ollaan iltasin käyty katsastaas pari lähibubia, tosi kotosia, mutta tuli ehkä aavistuksen nuori olo. Missä kaikki muut nuoret on? 





Vesi oli matalalla ja käveltiin siinä missä sen olis pitäny olla. Ku näin ekan simpukan olin onneni huipulla.. Sitte tajusin että niitä on ihan joka paikassa ja koko pohja on lähinnä sellasta simpukkamurskaa.. On täälä muuten palmujaki, mut.. noh.. ihan kivoi.. Ei nyt ehkä ihan sellasia ku Barcelonassa oli, mut hei silti ! 

                                                                                                             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti