keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

OH CRAB!


Näillä on täälä hassu tapa. Nää ravustaa.. siis ihan oikeesti ravustaa! Ranta on hienoina päivinä täynnä ihmisii pyydystelees rapuja. Ei ne kyllä niitä kuulemma syö vaan heittää sit vaan takas. 




Käytännössä:
1. Laita maailman ällöttävin haiseva mustekalaklöntti reikäseen pussiin, joka on kiinni narussa..


 


2.heitä pussi meren pohjaan lillumaan.





3.Nosta pussukka ylös ja nappaa rapu söpöllä pinkillä haavilla ennen ku se päättää tiputtautua takas veteen.


                     

                                   
 4.Laita rapu crabbing buckettiin.




5. Ota kuvia pelottavista ravuista!





 Huomhuomhuom. Varo lokkeja.......Meidän ensimmäisellä ravustuskerralla lokki vei meidän kaikki loput mustekalat.. Tuli vaan mun viereen ,mulkas pahasti ja veiki koko pussin, ihan mun nenän edestä! Oon niin kyllästyny näihin pahanilmanlintuihin.
Meidän eka ravustaminen ei muutenkaa oikeen sujunu.. Rapuja ei oikeen tullu, joten kuvailin jonku randomin saalista.. Ihan luvan kanssa tietty
 :--)
Kerron kyllä heti ku saan ihan ite ravun. 



Bournemouth



Käytiin tosiaan myös pikasesti Bournemouthissa saalistaas meille national insurance numberia, joka siis vastaa meidän sos.turvatunnusta. Ilman sitä tää työnhaku oliki mahdotonta, vaikka suurlähetystön mukaan me ei sitä tarvita.. Aleksin työ meni sivusuun tän numeron takia ja sen hankkiminen meni muutenki aika sähläykseks.. Noh oli miten oli, Bournemouth oli ihan mukavan olonen paikka, enemmän kaupunkimainen ja suurempi ku Poole.




Siel on myös iha kivat rannat, mutta säät on vielä aika kylmät nii eipä sielä hirmusti menoo vielä ollu. Myöhemmin täälä kuitenki pääsis kokeileen vaikka surffausta. Tolle rannalle on rakennettu joku semmonen surffiaaltohomma.....Tietämykseni aiheesta on laaja..



Hirmu kauaa ei ehditty Bournemouthissa olemaan, mutta ehdottomasti tullaan tää paikka vielä katsastaan paremmalla ajalla sitte ku on lämpösempi ilma. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti